permanente make-up - nagelstudio

Ga naar de inhoud
schoonheidsstudio

Permanente make-up is een techniek met medische en esthetische aspecten die erin bestaan natuurlijk pigment onder de huid aan te brengen. Het procedé is perfect betrouwbaar en werd zorgvuldig op punt gesteld. Zo blijft het pigment zichtbaar door de huid en geeft het een erg natuurlijke tint aan de wenkbrauwen en lippen of rond de ogen.

In tegenstelling tot tatoeage wordt de kleuring bij permanente make-up in het bovenste laagje van de huid aangebracht. Dit verklaart meteen waarom permanente make-up niet blijvend is en na enige tijd verdwijnt (2 à 3 jaar). Deze duur is afhankelijk van de gekozen kleur (hoe donkerder, hoe langer het effect) en van het proces van celregeneratie en huidvernieuwing.Heeft u één wenkbrauw die korter is dan de andere of zijn uw wenkbrauwen te licht van kleur of gewoon omdat u niet tevreden bent over uw wenkbrauwen? De hairstrokes of 3D haartjestechniek is een speciale techniek die een mooie en natuurlijke look geeft aan uw wenkbrauwen.
Er worden als het ware haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in. Uw wenkbrauwen zullen er mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch heel natuurlijk!!
U krijgt ook steeds één jaar garantie op de permanente make-up of hairstrokes. Als binnen het jaar de permanente make-up volledig verdwenen is, dan wordt deze terug bijgewerkt!!
Terug naar de inhoud