ontharen - nagelstudio

Ga naar de inhoud
schoonheidsstudio

Hoewel vrouwen maar weinig lichaamsbeharing hebben overgehouden, blijken onze haartjes toch vaak een bron van ergernis te zijn. De moderne vrouw streeft het schoonheidsideaal na en daar horen nu eenmaal geen haartjes bij.

Van alle ontharingsmethodes wordt harsen als een van de beste methode beschouwd omdat tijdens het harsen de haartjes uit de haarzakjes worden verwijderd en hierdoor langdurig weblijven: gemiddeld tussen 3 Ć  6 weken.
Bij scheren daarentegen, worden enkel de bovenste haartjes verwijderd en blijft de wortel in het haarzakje waardoor de haartjes sneller terugkomen.  

De haartjes worden niet dikker of voller door het harsen. Ook zijn de haartjes die na het harsen terugkomen niet zwarter dan voordien!!
Ik gebruik 2 methodes om te ontharen:

- striphars wordt gebruikt om de minder gevoelige, grotere oppervlakten zoals benen, armen,... te ontharen. De was wordt aangebracht op het lichaam en nadien verwijderd door middel van strips.
- Op de gevoeligere plaatsen zoals de bikinilijn, oksels, gezicht (bovenlip, kin, kaak, wangen en wenkbrauwen) gebruik ik filmhars. Er wordt een dun vliesje aangebracht aan de hand van een spatel. De was stijft vanzelf op en wordt dan verwijderd.  Dit is een snelle,  zachte en hygiĆ«nische ontharing met een minimum aan irritaties.

Na elke ontharing wordt een verzachtende olie aangebracht. Want een gevoelige huid kan met roodheid, huidirritatie of folliculitis (ontstekingen van de haarzakjes) op harsen reageren.

Volgende zones kunnen vrouwen laten harsen: wenkbrauwen, bovenlip, kin, kaak, wangen, oksels, armen, benen en bikinilijn (geen brazilian wax).

Per zone (wenkbrauwen, bovenlip, onderlip, kaken) krijgt u een 10-beurtenkaart. Is de kaart vol, dan krijgt u de volgende behandelde zone gratis. Bvb. na 10 (betaalde) ontharingsbeurten van de wenkbrauwen, krijgt u de 11de gratis!!Terug naar de inhoud