Nagelbijters Arragement - Nagelstylistewendy

Ga naar de inhoud
Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters. Dat is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters. Aangezien het acryl erg hard is wordt het ook moeilijker om de nagels eraf te bijten.

Speciaal voor nagelbijters is er nu het nagelbijtersarrangement.

Prijs: 160€ Allin!!


Inhoud nagelbijtersarrangement

Duur: 10 weken: Gedurende deze periode zal ik u intensief begeleiden om van het nagelbijten af te komen en zult u advies krijgen hoe u het beste uw nagels thuis verzorgt.

De eerste keer verleng ik uw nagels met naturel tips zodat u naar huis gaat met een mooie natuurlijke nagel. Deze verlenging zal tot aan de top van je vinger zijn, zodat u kan wennen aan de nagel.

De tweede keer komt u al terug na één week omdat uw nagels sneller groeien. Meestal is een kleine bijwerking dan voldoende, deze bestaat uit het korter vijlen en eventuele reparaties uitvoeren. De derde keer komt u ook na één week terug en dan zal er een volledige bijwerking plaatsvinden.

De vierde en vijfde keer zal na 2 weken plaatsvinden. Dan vindt er ook een volledige bijwerking plaats.
Over het hele traject zal ik controleren of alles goed gaat en zal ik waar nodig reparaties verrichten.

De zesde en laatste keer komt u pas terug na 3 weken. In het arrangement vindt nu het verwijderen van de acrylnagels plaats. Indien u kiest om de acrylnagels te laten bijwerken, betaald u de prijs van de bijwerking (40euro).Terug naar de inhoud