acrylnagels - nagelstudio

Ga naar de inhoud
nagelstudio > kunstnagel

Wat zijn acrylnagels?
Acrylnagels worden gevormd door een acrylpoeder te mengen met een vloeistof. Hierdoor versmelt het poeder tot een bolletje en kan het met een penseel worden aangebracht zodat de nagel de juiste bolling en stevigheid krijgt. Tijdens het modelleren hardt de acryl uit aan de lucht. Na het uitharden worden de nagels in vorm gevijld en door middel van een topgel mooi glanzend gemaakt.

Hoe verwijderen?
Het is niet raadzaam om de acrylnagels zelf te verwijderen!! U kan dit best laten doen door een nagelstyliste anders wordt de natuurlijke nagel beschadigt waardoor deze dun en broos wordt. De natuurlijke nagel krijgt nog een extra verzorging.


Wij verwijderen enkel gelnagels die door Nagelstyliste Wendy geplaatst zijn!!


Bijwerking
Acrylnagels worden aangebracht op uw eigen nagels, die iedere maand zo'n 1 รก 2 mm groeien. Daarom moeten ze regelmatig bijgewerkt worden om de uitgroei en eventuele beschadigingen weg te werken. Hoe snel een nabehandeling nodig is, varieert van persoon tot persoon. Dit is afhankelijk van de snelheid waarmee uw nagel groeit. Meestal varieert dit tussen 3 en 4 weken.
Bij een nabehandeling wordt eerst een laagje van het oude acryl afgevijld. Zo wordt voorkomen dat uw nagel te dik wordt. Vervolgens komt er een nieuwe laag acryl op, waarbij u uiteraard de keuze heeft tussen french manicure, naturel of gellak.




Terug naar de inhoud